Foto: EPA-EFE/RHONA WISE SHUTTERSTOCK OUT

Goran Dragić, reprezentativac Slovenije i doskorašnji košarkaš Majami Hita, neće uaigrati u timu sa sunarodnikom i NBA zvezdom u usponu, Lukom Dončićem.

Dragić je po završetku sezone dres Majamija zamenio opremom Toronto Reptorsa, dok je put Floride krenuo Kajl Lauri. Malo po dolasku u redove kanadskog tima, Dragić je povezan sa prelaskom u Dalas Maverikse, i to navodno na insistiranje Luke Dončića, ali je negde zapelo u pregovorima.

Kako je preneo novinar portala ESPN Džordan Šulc, ne samo da je neizvestan njegov odlazak u Dalas, već i sam raskid ugovora sa Torontom.

„Protivno izveštajima, izvori mi kažu da Goran Dragić neće potpisati za Maverikse. Pored toga, rečeno mi je da Dragić i Reptorsi još nisu započeli ni pregovore o otkupu ugovora“, napisao je Šulc na Tviteru.

Dragić je u karijeri igrao za Mursiju, Olimpiju, pre nego što je 2008 stigao u NBA, gde je bio deo Finiks Sansa, Hjuston Roketsa, potom se na kratko vratio u Evropu i igroa za Baskoniju, da bi od 2012. do 2015. nosio dres Finiks Sansa, a od 2015. je bio jedna od glavnih uzdanica Majami Hita.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar