Gober prkosio koronavirusu, dirao mikrofone, pa se razboleo

Podeli:
Foto: EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Centar Jute Džez Rudi Gober našao se u centru pažnje američke javnosti zbog povišene temperature. Spekuliše se da se radi o koronavirusu, nakon što je Francuz prethodno dodirivao na konferenciji sve mikrofone i diktafone u hali.

Situacija širom sveta oko koronavirusa je alarmanta, iz dana u dan raste broj obolelih. Očigledno da Rudi Gober to nije ozbiljno shvatio, već je rešio da prkosi virusu.
Francuz je na konferenciji za medije rešio da dodirne svaki mikrofon i diktafon, kako bi pokazao da nema razloga baš za toliki strah od virusa. A onda, samo dan kasnije dobio je temperaturu i klub je na zvaničnom sajtu saopštio da će Gober, propustiti meč s Oklahomom zbog temperature.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, kako pišu američki mediji nije u pitanju koronavirus, s obzirom na to da Gober osim povišene temperature ima i stomačne probleme koji nemaju dodirnih tačaka s pomenutim virusom koji je okovao Evropu i svet.

Nema dileme da je ovo bila dobra lekcija za francuskog reprezentativca da ne treba da pipa svaku stvar koja mu se nađe na vidiku, samo kako bi prkosio virusu koji je tema broj jedan u ovom trenutku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram