Foto: KK FMP

KK FMP u 15. kolu regionalne ABA lige dočekuje Borac iz Čačka u petak od 20 sati. Prvi ovosezonski meč je doneo veliku borbu i pitanje pobednika je odlučeno praktično u poslednjim sekundama. Okolnosti su sada drugačije.

„Panteri“ na domaćem terenu ne znaju za poraz, a Borac je potpuno druga ekipa pre svega jer je predvodi sa klupe iskusni stručnjak Dejan Mijatović.

O značaju domaćeg terena za izabranike Nenada Stefanovića je suvišno govoriti. On je velika snaga za „pantere“ pa nema sumnje da će im u petak biti od velikog značaja. Ulaz u FMP Arenu je besplatan i biće to prava prilika za jedno novo porodično okupljanje publike u Železniku.

PROČITAJTE JOŠ:

Za trenera Stefanovića biće to poseban meč, pošto odavno poznaje trenera Mijatovića iz Borca.

“Očekuje nas jedna teška i zahtevna utakmica u petak protiv ekipe koja je definitivno promenom trenera, odnosno dolaskom iskusnog i kvalitetnog čoveka kakav je Dejan Mijatović, podigla nivo igre i zna dobro šta radi i kako radi. Mijatović mi je davnih dana bio trener i izuzetno poštujem i cenim. Biće sigurno težak meč i očekujem veliku borbu. Mi smo kompletniji posle duže vremena i to se vidi kroz trening koji je dosta bolji. Očekujemo reakciju nakon meča koji nismo odigrali na pravi način i da u petak prikažemo našu već prepoznatljivu igru na domaćem terenu. Uz energiju sa tribina i kvalitetnu odbranu želimo da se vratimo na pobednički kolosek”, rekao je Nenad Stefanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Kapiten ekipe Čarls Dženkins je takođe govorio o narednom rivalu:

“U drugoj utakmici sezone igramo protiv zaista dobrog tima koji je u odnosu na naš prvi meč u sezoni osvežio sastav. Borac je značajno bolja ekipa nego što to govori njihov položaj na tabeli i zato moramo da pratimo plan koji je spremio stručni štab. To je jedini način da dođemo u situaciju da ostvarimo pobedu”, rekao je Dženkins.

BONUS VIDEO Neverovatan potez Vildoze i koš kojim je Zvezda načela Olimpijakos

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar