Pol Džordž
Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill)

Los Anđeles Klipersi su povukli potez koji bi mogao da im donese i šampionsku titulu, ipak Džejms Harden nije na vreme bio prijavljen za meč.

Trejd je zakasnio da bi debitovao već protiv Orlanda, ali su Klipersi relativno lako demolirali Orlando sa 118:102.

PROČITAJTE JOŠ

Harden i Pi Džej Taker su se pojavili pre početka meča, ali na meču nije bilo Filipa Petruševa. Srpski reprezentativac će verovatno uskoro postati slobodan igrač, ali ta opcija još uvek nije potvrđena. Ovo je samo znak koji pokazuje da se stvari razvijaju u tom smeru.

Harden se čak pozdravio sa vlasnikom milijarderom Stivom Balmerom u svlačionici. Već mu je spremljen dres sa brojem 1.

Pol Džordž je sa 27 poena i po sedam skokova i asistencija demolirao Orlando. Klipersi su imali skraćenu rotaciju sa 11 igrača, od toga su devetorica igrala 18 i više minuta.

Rasel Vestbruk je 16 od 18 poena postigao u trećoj deonici, a tada je i Džordž dodao svojih 14. Tu deonicu su Klipersi dobili sa 41:21.

U prvom poluvremenu su Klipersi pogađali tek svaki treći šut, ali je u trećoj četvrtini učinak iz igre bio 17/23.

Bouns Hajland je dodao 17 poena, dok je Kavaj Lenard stao na sedam. U Orlandu je Paulo Bankero ubacio 15, Franc Vagner 14, Moric Vagner 13, a Marsel Fulc 12 poena.

Keldon Džonson je uspeo da uprkos pritisku Kevina Durenta pogodi za 115:114 u meču San Antonija i Finiksa i tako na 1,2 sekunde do kraja timu iz Teksasa donese prvo vođstvo. Sparsi su gubili i 20 poena razlike, a na kraju su uspeli da zaustave crni niz od devet poraza zaredom od tima iz Arizone.

Džonson je meč završio sa 27 poena, a Viktor Vembanjama i Darijus Vasel su dodali po 18. Kevin Durent je predvodio Finiks sa 26 poena, dok je Erik Gordon dodao 20.

NBA rezultati

Sreda

Klivlend – Njujork 91:109

Finiks – San Antonio 114:115

LA Klipers – Orlando 118:102

BONUS VIDEO Najbolji potezi u Evroligi u oktobru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar