Foto: Instagram/heirmj523/larsapippen

Novi obrt u vezi punoj skandala.

Bivša supruga legende Čikago Bulsa Skotija Pipena je već neko vreme u vezi sa sinom njegovog nekadašnjeg saigrača i najboljeg košarkaša svih vremena Majkla Džordana.

Larsa Pipen i 17 godina mlađeg Markusa privlači veliku pažnju, akao da to samo po sebi nije bilo dovoljno, u čitavu priču se uključila i Markusova sklonost ka varanju.

PROČITAJTE JOŠ

Markus Džordan (31) uspeo je da odvede u krevet ženu koja ga je gledala kako odrasta, a o njihovoj vezi priča se širom Sjedinjenih Američkih Država.

Markus je uhvaćen sa drugom ženom i zbog toga s epodigla velika frka. Fotografi su ga snimili kako strastveno ljubi neimenovanu devojku u Orlandu Florida.

Larsa očigledno ne smeta što Markus ima druge devojke. Njihova veza je otvorena.

„Larsa i Markus nisu zajedno. Istina je da izlaze, zabavljaju se zajedno i upoznaju se. Ona ne želi tek tako da uskoči u novu vezu“, rekao je izvor blizak Larsi za stranicu Sik.

Navodno, Larsa izlazi i sa drugim muškarcima. Ne želi da bude vezana, već se lako upušta u veze sa mladim momcima koji kruže oko nje.

Tako je prošle godine imala vezu sa košarkašem Juta Džeza Malikom Bizlijem. Ostavio je trudnu ženu i dete zbog nje, ali se kasnije vratio podvijenog repa.

Nakon što je napustila Malika, Larsa je rekla da joj takvi muškarci nisu potrebni.

„Kada sam čula kako se ponaša prema ženi i detetu, nisam želela takvog čoveka oko sebe. Nije pravi muškarac, plačljiv je i jeftin“, rekla je Larsa.

Ova 48-godišnjakinja bila je u braku sa bivšom NBA legendom Skotijem Pipenom od 1997. do 2021. godine i imaju četvoro dece.

BONUS VIDEO Kamerunka vređa Srbiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar