Foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

Trener Zenita Ćavi Paskval kaže da Crvena zvezda trenutno spada među timove sa najboljom formom u Evroligi, a Džordan Lojd da su crveno-beli bili tema broj jedan u Sankt Peterburgu.

Zvezda i Zenit igraju u četvrtak 30. decembra od 19 časova i to će biti poslednji meč u ovoj godini.

PROČITAJTE JOŠ:

„Završićemo godinu teškom utakmicom. Igramo protiv tima koji mi se veoma dopada taktički. I u napadu i u odbrani igraju fantastično. Dopada mi se njihova organizacija i koliko su ozbiljni. Jedan su od timova sa trenutno najboljom formom u Evroligi. Takođe, imaju veoma dobru podršku navijača. Pred nama je težak izazov. Izgubili smo na domaćem terenu, moramo da igramo mnogo bolje i imamo šanse da pobedimo“, rekao je Paskval pred meč.

Njegov tim za sada ima skor od 11 pobeda i šest poraza i zauzima četvrto mesto, dok je Zvezda sa sedam pobeda i deset poraza na 12. poziciji.

Za Zenit igra i Džordan Lojd, donedavni bek crveno-belih sa Malog Kalemegdana, koji kaže da je Zvezda slavila u prvom meču, ali i da bi sada trebalo da bude drugačije.

„Pričali smo o ovom meču cele nedelje. Moramo da igramo jače, da budemo tu jedan za drugog i ostanemo pozitivni. Teško je da se igra u Beogradu, bučno je, ali moramo da ispratimo plan stručnog štaba i sve će biti kako treba“, istakao je Lojd.

BONUS VIDEO: Dejan Radonjić nasmejao sve reakcijom i odgovorom posle Zvezda – Bajern

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar