Bogdan Bogdanović i Jaylen Brown Foto:Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Bogdan Bogdanović je sa Atlanta Hoksima uspeo da nadoknadi minus od 30 poena protiv Boston Seltiksa i dođe do neverovatne pobede, ali je na kraju meča došlo do veoma ružne scene.

Bogdanović je timu iz Masačusetsa ubacio 22 poena uz četiri pogođene trojke, dodao je i četiri skoka, tri assitencije, jednu ukradenu loptu, i bio je jedan od najzaslužnijih za neverovatan preokret.

PROČITAJTE JOŠ...

Naime, sredinom druge četvrtine Boston je imao plus od ogromnih 68:38, ali je ekipa Atlante uspela da od tog momenta zaigra znatno bolje, pre kraja poluvremena smanji na 12 poena razllike (74:56), a potom u četvrtoj četvrtini i preokrene (97:96).

Usledila je velika borba, a upravo je Bogdanović pogotkom za preokret na 1:17 pre kraja (115:114) trasirao put ka pobedi od 120:118.

Kada je utakmica završena, igrači su se pozdravljali na terenu, pa je tako Bogdanović prvo razmenio uz osmeh par reči sa Letoncem Kristapsom Porzingisom, da bi potom krenio ka Braunu.

Braun je Atlanti ubacio 24 poena, a kako su Seltiksi doživeli poraz iako su imali 30 poena viška vidno nezadovoljna zvezda ovog tima je krenula ka klupi, tom prilikom udarivši Bogdanovića, što je reprezentativac Srbije propratio uz nevericu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare