Foto: Mega Bemax

Posle Nikole Jovića (17, 203cm), još jedan veliki talenat Nikola Đurišić (16, 202cm), potpisao je stipendijski ugovor sa Mega Bemaksom.

Đurišić je u klub stigao 2017, a pored nastupa za sve mlađe selekcije kluba, u prethodnom periodu trenirao je i sa prvim timom.

PROČITAJTE JOŠ

Ove sezone je za kadete u proseku beležio 19,3 poena, 6,6 skokova i 3,8 asistencija, a u Juniorskoj ligi Srbije 11,2 poena i 4,6 skokova.

Odlične partije beležio je i u juniorskoj ABA ligi – 11,2 poena, 4,8 skokova i 3,6 asistencija. Prošlog leta je bio član kadetske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Udinama.

„Veoma sam srećan zbog potpisivanja prvog ugovora sa Megom. Od dolaska u klub imao sam odlične uslove za napredak i sjajnu saradnju sa trenerima i saigračima. Naučeni smo od starta da se šansa zarađuje radom i ponašanjem na treningu i izvan njega. Velika čast je što sam priključen treninzima prvog tima i to je veliko iskustvo za mene koje mi puno znači. Sve ovo je veliki motiv da još bolje i više radim. Hvala klubu što je pokazao da veruje u mene, a ja ću dati sve da se odužim za to“, izjavio je Đurišić za klupski sajt.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar