Foto: Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Košarkaši Dalasa pobedili su Lejkerse sa 115:110, u povratničkom meču Entonija Dejvisa posle pobede. Luka Dončić bio je dominantan u Mavsima.

PROČITAJTE JOŠ

Slovenački reprezentativac je opet bio na granici tripl-dabla, sa 30 poena, devet skokova i osam asistencija za 36 minuta na terenu, a parirao mu je Koldvel-Poup sa 29 poena.

Šruder je došao do 25 poena uz 13 asistencija, ali to nije bilo dovoljno bez Lebrona Džejmsa.

Sa Dejvisom se neće rizikovati mnogo, imao je samo 16 minuta, to je bilo dovoljno za po četiri poena i skoka, osetilo se da je iza njega pauza, jer je šutirao 2-10 iz igre.

Bilo je i nervoze kod Dejvisa, a drugi najvažniji adut pobedničke ekipe bio je Kristaps Porcingis sa 19 poena i šest skokova.

Boban Marjanović bio je u protokolu, ali nije dobio šansu da zaigra protiv šampiona NBA lige, koji su sada tri pobede iza Denvera, uz meč više od Nagitsa.

Čikago je uz 18 poena, 16 skokova i šest asistencija Nikole Vučevića uspeo da nadigra Šarlot, a zanimljivo je da su identičan broj poena imali Vajt i Jang u pobedničkom taboru.

Potvrdilo se da Vučeviću prija Čikago, izdigao se sa ekipom i došao do 3. pobede u poslednje četiri utakmice,a tome je prethodio niz od čak pet poraza.

Janis Adetokumbo predvodio je Milvoki sa 27 poena i 16 skokova, a MVP kandidat Džoel Embid nije uspeo da ga nadigra.

Jokićev veliki rival imao je po tri skoka i asistencije, uz 24 poena. Ovaj put, Embid je morao da se zadovolji sa samo sedam slobodnih bacanja, ubacio je šest, uz +/- indeks koji baš i ne priliči MVP-ju, od -19.

NBA liga

Boston – Finiks 99:86

Milvoki – Filadelfija 124:117

Orlando – Nju Orleans 100:135

Spars – Detroit 106:91

Čikago – Šarlot 108:91

Dalas – Lejkers 115:110

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare