Foto: youtube.com

Ameriku je pogodila velika sportska tragedija, pogibijom talentovanog košarkaša Terensa Klarka, u saobraćajnoj nesreći.

PROČITAJTE JOŠ

Terens Klark imao je samo 19 godina i NBA snove, planirao je i da izađe na naredni draft sa Kentakija, a njegova pogibija u Los Anđelesu zavila je u crno američku košarku, pa je u senku bačena i poslednja NBA noć, u kojoj je odigrano šest mečeva.

„Teško mi je, nije mi dobro. Mladi momak kog smo svi voleli, izgubio je život prerano, svi snovi i nade su bili pred njim. Terens Klark je bio divno dete, neko ko je ispunjavao sve prostorije u koje uđe, svojom ličnošću, osmehom, radošću. Ljude je privlačio, i sada je teško prihvatiti ovu vest. Svi smo u šoku“, rekao je legendarni trener Džon Kalipari.

On je u komunikaciji sa ekipom, koja je teško podnela potvrdu najstrašnije vesti.

„Saigrači i braća su ga obožavali. Znaju njegovi iz porodice da smo tu za njih, šta god da im treba. Idem u Los Anđeles da budem uz mamu i porodicu. Ovo je težak period za sve“, rekao je Kalipari.

Klark je u martu najavio izlazak na NBA draft, prevazišao je jednu povredu i predviđala mu se svetla budućnost.

U poslednjoj sezoni, posle povrede desne noge, odigrao je šest mečeva uz prosek od 9.6 poena, 2.6 skokova i 2 asistencije.

Vest je pogodila i Bronija Džejmsa, Lebronovog sina, oglasio se i sam as Lejkersa, uz mnoge druge igrače, poput Bredlija Bila i Donovana Mičela.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar