Aleksandar Prijović, Aleksandar Dragović,
Foto: EPA-EFE/STR/Tim Groothuis / AFP / Profimedia

Crvena zvezda bi mogla da dobije dva velika pojačanja u samo jednom danu, s obzirom na to da su crveno-beli veoma blizu dogovora sa dvojicom odličnih fudbalera.

Prva „lasta“ bi trebalo da bude Aleksandar Dragović. Štoper Bajera iz Leverkuzena je navodno viđen na stadionu „Rajko Mitić“, gde je pregovarao sa upravom Zvezde o potencijalnoj saradnji, a dve strane su, takođe navodno, i postigle sporazum, mada još uvek nema zvanične potvrde ove informacije.

PROČITAJTE JOŠ...

Dragović je sa Zvezdom dovođen u vezu prethodnih meseci, a kako ni sam nije nikada krio da je veliki navijač tima sa Autokomande, ne iznenađuje želja da bude deo crveno-belog tima koji će napasti plasman u Ligu šampiona.

Upravo je zov elitnog takmičenja ono što bi moglo da bude presudno u dolasku drugog velikog pojačanja na Marakanu. Naime, Aleksandar Prijović, napadač saudijskog Al Itihada, želi da se vrati u Evropu kako bi bio na oku selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, a kako i Zvezda ima ambicije ne samo da se plasira u Ligu šampiona, već i da napravi nešto ozbiljniji rezultat, Prijović bi trebalo da pomogne u tome.

Kako prenosi navijački portal koji prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, Redstarbelgrade, i Dragović i Prijović bi trebalo da dođu kao slobodni igrači. Dragoviću ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena ističe ovog leta, dok bi Prijović trebalo da raskine saradnju sa Al Itihadom koja traje do 2023. godine, o čemu je bilo reči prethodnih meseci, ali je i tekuću sezonu proveo u ovom klubu.

Zvanična potvrda bi trebalo da usledi u narednim danima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare