Foto: EPA/JORGE ZAPATA

U NBA nema mečeva, ali to ne znači da klubovi nisu aktivni na određen način. U Denveru čine sve ne bi li strane igrače što bolje predstavili svojim navijačima.

Tako je na red došlo i predstavljanje Srbije i centra Nikole Jokića, koji je jedan od najboljih košarkaša Nagetsa u preteklih nekoliko sezona.

Denver je na svom Fejsbuk profilu napravio akciju pod nazivom „Koracima Nikole Jokića“, koja je izvrsna promicija naše zemlje.

U poslednjoj akciji, promoviše se jedan od naših najpoznatijih kulturno-istorijskih spomenika, manastir Studenica, zadužbina Stefana Nemanje, koji je sagrađen 1190. godine.

Foto: Printscreen/Facebook

Na fotografiji se vidi kako Jokić ide ka manastiru, a na ulaznim vratima ga čeka takođe reprezentativac Srbije, košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović, koji jedva da se može nazreti.

Kako god bilo, situacija se u Denveru popravlja i stabilizuje posle dvonedeljnog karantina u kojem su bili svi igrači i osoblje franšize, uključujući i Nikolu Jokića.

PROČITAJTE JOŠ:

Stigla je informacija da su svi u klubu dobro, da nema pozitivnih na testu na koronavirus.

Jedino što je za sada nepoznato je kakva će biti sudbina sezone NBA u kojoj su Nagetsi, predviđeni Jokićem, u trenutku prekida bili na trećem mestu na tabeli Zapada.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram