Crvena zvezda je u prvom polufinalu Kupa Radivoja Koraća sa 72:53 pobedila Megu i plasirala se u veliko finale, a Dejan Radonjić nije bio zadovoljan početkom meča.

„Početak je bio ne tako dobar, bilo je grešaka u oba pravca, nismo uspevali da uđemo u ritam. Mega je jako talentovan tim, koristio je sve to u tom prvom kvartalu. Bili smo svesni da ćemo morati da uložimo dosta napora da bismo došli do pobede. Podigli smo nivo odbrane, bili smo bolji napadački, gradili smo rezultat. U drugom delu smo nastavili u tom ritmu i došli smo do kontrole situacije i da slavimo večeras“.

PROČITAJTE JOŠ

On je istakao da je ključ bio u zaustavljanju tranzicije.

„Svakako da je to veliki kvalitet ekipe Mege. Uspeli smo da budemo dobri i mnogo bolji u tranzicionoj odbrani nego u meču u ABA ligi. Ali, da bi se dobro igralo protiv Mege defanzivno, mora mnogo više toga da se uradi“.

Radonjić je bio zadovoljan igrom u odbrani.

„Smatram da je taj odbrambeni deo bio dobar osim u početku. Iz toga smo proizveli lake poene i to je dobro“.

Na pitanje o mekim faulovima i tome što se iznervirao na igrače, Radonjić je bio duhovit.

„Kao što si i sam video, mislim da sam bio vrlo konkretan“, rekao je strateg Crvene zvezde.

Nikola Ivanović je istakao da je zadovoljan pobedom.

„“Malo lošiji start, što nije bilo neočekivano, ali poslednja dva dana moramo biti zadovoljni kako smo igrali i rasporedili minute. Kvalitetan pristup. Protiv Mege smo igrali nedavno, znali smo šta nas očekuje. Mislim da smo od druge četvrtine uspeli da kontrolišemo meč i rutinski slavimo“.

BONUS VIDEO Dejan Radonjić viče na igrače

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar