Foto: Facebook/News&Review

Mija Tompson, 17-godišnja šampionka u plivanju i jedna od najvećih mladih nada ženskog sporta u čitavim Sjedinjenim Američkim Državama, preminula je nakon što je njenu kuću tokom noći zahvatio požar.

Tompsonova je boravila u svom domu u gradu Montiseljo u američkoj državi Indijana, kada je u noći između četvrtka i petka izbio požar.

#related-news_0

Iako su vatrogasci nedugo po pozivu stigli na lice mesta, mogli su samo Tompsonovu i njenu majku Stefani, inače nekadašnjeg trenera u odbojkaškoj ekipi srednje škole Tvin Lejk i lokalnu policajku.

Mija je tri puta bila šampionka okruga, a poslednju titulu je osvojila desetak dana pre tragične smrti.

Predviđana joj je sjajna karijera, s obzirom na to da je bila jedna od najvećih talenata u srednjoškolskom plivanju, zbog čega je praktično mogla da bira za koji će koledž nastupati. Njena rođena sestra Ajana Tompson jedna je od najvećih uzdanica univerziteta Pardju, a Mija je još kao 16-godišnjakinja pobeđivala rođenu sestru u direktnim „okršajima“.

„Ovog jutra smo primili užasne vesti da je naša učenica Mija Tompson, zajedno sa majkom Stefani, tragično preminula u požaru. Izuzetno smo tužni zbog njihove preprane smrti i šaljemo saučešće njihovoj porodici i prijateljima“, navedeno je u saopštenju srednje škole Tvin Lejks.

BONUS VIDEO Sahrana Dušana Ivkovića na Novom groblju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar