Kem Birč u dresu Toronta (s loptom), foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Bilo bi to veliko pojačanje za crveno-bele

Crvena zvezda nije najbolje otvorila sezonu, pogotovo u Evroligi gde ima skor 1-4, pa je moguće da u narednom periodu trener Janis Sferopulos dobije pojačanje na terenu.

Zvezda je tokom leta promenila skoro ceo tim u odnosu na prošlu sezonu, nedavno je i Sferopulos zamenio Duška Ivanovića, ali moguće je da će na Mali Kalemegdan uskoro stići još jedan igrač.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako neka pojačanja nisu opravdala očekivanja, makar za sada, ne bi bilo čudno da Zvezda u narednom periodu i jače „zagrize“ za Kema Birča, iskusnog NBA centra.

Tu informaciju preneo je italijanski novinar Mateo Andreani, dok je sa Zvezdom za dovođenje Birča zainteresovan i Efes.

Međutim, problem je u tome što igrač i dalje pokušava da nađe NBA angažman i to je postavio kao svoj glavni prioritet, te će čekati neko vreme da vidi ponude, pošto je trenutno bez kluba.

Prednost za Zvezdu u pregovorima mogao bi d abude baš Sferopulos, koji je već sarađivao sa Birčom. On je prethodno igrao u dresu Olimpijakosa, a od odlaska u NBA ligu nastupao je tri i po godine za Orlando Medžik, dok je dve i po godine proveo u Torontu sa timom Reptorsa.

Najbolji deo sezone imao je u dresu Toronta, kada je pre tri godine upisao 19 nastupa i za to vreme beležio u proseku 11,9 poena uz 7,6 skokova.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar