Foto: REUTERS/Ron Chenoy/Guliver

Košarkaš Denvera Vlatko Čančar je u blogu za zvaničnu NBA stranicu Denver Nagetsa otkrio kako provodi dane u samoizolaciji.

Čančar, koji je u u avgustu prošle godine potpisao kao ruki ugovor sa Nagetsima, kaže da se trudi da održi kondiciju kako bi bio spreman da zaigra kada prođe pandemija.

„Osoblje u Nagetsima, koje predvode Felipe Ajhenberger i Klaus Antunjes de Souza, redovno su u kontaktu sa nama i daju nam dnevne instrukcije preko telefona. Išao sam i u park gde nije bilo mnogo ljudi, kako bih i tamo mogao da vežbam. Kako bi imao razlog da izađem iz kuće. Imam mnogo energije i bilo bi šteta sa je protraćim kod kuće“, kaže Čančar.

PROČITAJTE JOŠ:

On kaže da se Denver razlikuje od ostatka sveta po načini kako se nosi sa pandemijom.

„U mojoj Sloveniji imate policijski karantin, vreme kada možete da odete u supermarket. Cenim to što mogu da izađem napolje i da učim i dalje o ovom gradu. Kada sam se pridružio Denveru, odlučio sam da nađem mesto gde ću živeti na svoj način i gde ću prihvatiti načion života u SAD. Promenio sam i svoje dnevne rutine, kako bi ostao u kontaktu sa prijateljima i porodicom. Budim se u 7.30 svakog dana i imam video konferenciju sa njima“, otkrio je Čančar.

Foto: Printscreen/Instagram

On je otkrio jedan interesantan modni detalj kod reprezentativca Srbije, Nikole Jokića.

„Trudim se da sam u kontaktu sa kolegama iz tima. Da li ste videli bradu Nikole Jokića? Mislim da bi trebalo smesta da se obrije! S druge strane, ja ne mogu da imam bradu. Bez obzira na brojne pokušaje, nikad nije bilo kako treba. Ja sam na drugoj strani, čim primetim da počne da raste, skidam je, tako svakih pet dana. Lepo je da razgovaram sa kolegama, sjajno je ostati u kontaktu i videti kako se oni nose sa ovom situacijom“, zaključio je Čančar.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar