Foto: Starsport

Nikola Ivanović polako je najavio buđenje posle nešto slabijih partija, naznake toga pokazao je protiv CSKA, zatim i protiv Cedevite Olimpije.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je od -16 došla do pobede protiv tima iz Ljubljane, bilo je 79:64, a akter je bio i Nikola Ivanović sa 12 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Imao je dobre momente u ključnim trenucima, kada je Zvezda izlazila iz zaostatka i preuzimala vođstvo.

„I pre meča smo znali koja je važnost utakmice i koliko je bilo bitno da se napravi reakcija u odnosu na poraz u Laktašima i da se vratimo na pobednički kolosek u ABA ligi. Posebno posle dve teške utakmice i puta u Moskvu. Samo to što smo znali važnost meča i pobede je bilo dovoljno da ne dozvolimo Cedeviti da održi prednost. U drugom poluvremenu smo igrali u odbrani onako kako znamo i kako treba i na kraju relativno rutinski slavili“, rekao je Ivanović.

On je imao i jedan eksplozivan momenat koji su pozdravili navijači.

„Specifično je zaista. Mnogo je teško igrati svaka dva dana i iznova naći motiv, ritam i snagu. Svesni smo bili pre početka sezone šta nas sve čeka, posebno u oktobru koji je jedan od najtežih. Tražio sam šut i sinoć i nisam uspeo da ga nađem. Drago mi je što sam uspeo da pronađem nešto što je pomoglo ekipi da se odvoji i da smo uz dobru defanzivu i neke koševe u napadu uspeli da promenimo meč“, rekao je Ivanović.

Dobio je na kraju i ovacije „Džoni, Džoni“.

„Nisam to očekivao, generalno je osećaj lep. Nezavisno od Zvezde i bilo čega zaista se uvek trudim da dam sve od sebe i da pružim sve što mogu. Drago mi je što su navijači makar na trenutak to prepoznali“, zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO Samir Avdić, Karijev zlatni učenik: Pešić vraća Srbiju na tron

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar