Foto: Printscreen Twitter

Čuveni NBA centar Šekil O'Nil naučio je još nekoliko reči srpskog jezika i to je demonstrirao posle četvrte utakmice finala istoka NBA lige između Atlanta Hoksa i Milvoki Baksa.

Atlanta je u tom meču pobedila Milvoki sa 110:88, a Bogdanović je kao jedan od najefikasnijih na kraju ostao da daje izjave za televiziju gde O’Nil sada radi kao voditelj.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bogi, ovo je Šek, znaš da govorim tvoj jezik i hoću da počnem samo tako što ću da kažem ‘odlična igra’, to znači ‘dobra partija’, znam da me razumeš“, rekao je O’Nil.

„Napreduješ, Šek“, odgovorio mu je srpski bek koji je Milvokiju ubacio 20 poena u četvrtoj utakmici finala istoka NBA lige.

Čuveni centar je ponovio da svako ko se preziva na „vić“ mora da bude dobar šuter, a Bogdan je Milvokiju ubacio šest trojki iz 14 pokušaja.

„Uvek pričam da je svako ko se preziva na ‘vić’ odličan šuter, kako je to, da li vi ljudi imate drugačiju rutinu od Amerikanaca jer sam dugo bio u ligi i svako ko je bio sa ‘vić’ bio je odličan šuter“, kaže O’Nil.

Sa njim se zbog toga Bogdan našalio, rekavši kako je čuo da su i Šeka svojevremeno „prekrstili“.

„Čuo sam jednu priču, bilo je sezona kada si se mučio sa slobodnih bacanja i jedna od sezona kada si bio najbolji sa penala je bilo kad su te zvali O’Nilović“, kroz smeh je rekao Bogdanović.

Naredni, peti meč Milvoki Baksa i Atlante Hoks igra se drugog jula, a pitanje je hoće li u nastavku serije biti dostupan Adetokumbo zbog povrede kolena koju je zaradio u trećoj četvrtini.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar