Foto: Tanjug / AP Photo/Matt Slocum

Bogdan Bogdanović ponosan je na uspeh Atlante, koja je kao autsajder došla do NBA finala Istoka.

PROČITAJTE JOŠ

Atlanta je ispala od Milvokija sa 4-2, ali je i to veliki uspeh, protiv Baksa su presudile i povrede Janga i Bogdanovića, koji je četiri utakmice odigrao rovit.

U svakom slučaju, ima sjajnu sezonu, prevazišao je zimus povredu i postao lider ekipe, zahvaljujući Nejtu Mekmilanu.

Bilo je uspona i padova, pa je Bogdanu bilo teško da rekapitulira sezonu.

“Uh. pa to je duga priča. Ne znam odakle bih počeo. Osećam da sam još jednom dokazao da kad se osećaš toliko loše, kada se osećaš jadno, kada si dole, na zemlji, kada se valjaš u prašini… toliko si nisko, ali ipak pronađeš način da ustaneš i da se izboriš sa tim. Mislim da taj osećaj nikada neću izgubiti. Uvek ću imati to samopouzdanje da se vratim“, rekao je Bogdanović.

On je imao najdominantniji NBA period karijere kada je Nejt Mekmilan preuzeo tim.

Ipak, Nejt i dalje ima ulogu vršioca dužnosti trenera, a svi igrači su uz njega i smatraju da mora da nastavi da vodi ekipu.

„On je zaslužan za preokret u sezoni, realno. Bio je igrač, zna kako da postavi izazove pred igrače, sve vreme, radio je to sa svim igračima. Vidi detalje. Kada je neko pao, zna kako da ga podigne, da mu ulije samopouzdanje, zna kako da dopre do igrača, kaže im šta on vidi, zna šta igrač vidi. Mnogo ga cenim i ponosan sam na njega“, rekao je Bogdanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare