Bogdan Bogdanović, košarkaški reprezentativac Srbije i igrač Atlante, za Nova.rs je govorio o saradnji sa Igorom Kokoškovim.

Već tradicionalno, Bogdan Bogdanović održava košarkaški kamp u Beogradu, ovaj put, na Dorćolu, u hali „Dinamika“, radio je sa dečacima i devojčicama koji sanjaju velike košarkaške snove.

To je bila prilika i za intervju sa liderom naše košarkaške reprezentacije, ali i Atlante, u kojoj je već u prvoj godini dobio veoma važnu ulogu uz Treja Janga i ostale momke koji su bili hit prošlogodišnje NBA sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Bilo je reči o planovima za budućnost, novoj sezoni u klubu, kampu koji realizuje u saradnji sa Adidasom, ali i reprezentaciji, koja će naredne godine igrati na Eurobasketu.

Između ostalog, Bogdana smo pitali da li bi voleo da vidi Igora Kokoškova na čelu reprezentacije i naredne godine, pošto nije imao priliku da sa njim sarađuje u nacionalnom timu, samo u Sakramentu dok je aktuelni selektor bio asistent Kingsa.

Sada je situacija drugačija zbog odlaska Kokoškova u Dalas, pa je pitanje da li će se uklopiti NBA i reprezentativne obaveze.

„Ne bih sada da pričao o tome, nisam bio tu, nisam bio deo ekipe, bili smo na porukama i pružio sam im podršku. Momci su se odazvali i ja znam da je teško da se prihvati poraz, navikli smo narod na uspehe, i mi želimo uspehe, imamo taj talenat, ali na kraju, treba se zahvaliti svima na odvojenom vremenu. Stvarno, to je izuzetno teško, da ti odvojiš neko vreme. Ljubav je tu, ali je teško da se pripremiš psihofizički. Svi vole da budu viđeni i da igraju za reprezentaciju. Sigurno vole. Ali imaš nekad taj momenat kada je veliki mentalni pritisak i kada ti je muka od svega, kao i u svim poslovima na svetu“, rekao je za Nova.rs Bogdanović.

U ponedeljak, intervju sa Bogdanom Bogdanovićem moći ćete da pročitate u štampanom izdanju Nove.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare