Britani Neta
Britani Neta; Foto: Screenshot INstagram brittnetta

Srpski košarkaš je zaplovio u novu ljubavnu avanturu.

Bogdan Bogdanović je poslednje nedelje proveo u Beogradu, a tom prilikom je bio i na svadbi Nemanje Nedovića, saigrača iz reprezentacije.

Srpski as je na svadbu došao sam, ali je nešto ranije bio na svadbi Danila Galinarija koja je održana nekoliko dana ranije stigao sa prelepom Britani Netom, američkom misicom. Pretpostavlja se da su već neko vreme u vezi.

Ona se bavi modelingom i dizajnerka je, a bila je i na izboru za mis Nju Džersija, gde je završila kao prva pratilja.

Završila je Tehnološki institut za modu i tehnički dizajn i istoriju umetnosti, sada radi u kompaniji „Fiserv“, koja je jedna od vodećih u oblasti dizajniranja. Bori se za prava žena i ukazuje na nedovoljnu zastupljenost lepšeg pola u tehnološkom sektoru.

Jedan njejn tekst govori upravo o tome.

„Arnold Švarceneger je izabran za guvernera Kalifornije nakon godina takmičenja u tangama na sceni, ali niko nikada nije ozbiljno doveo u pitanje njegovu inteligenciju ili sposobnost da vodi jednu od najvećih država u zemlji. Zašto onda dovodimo u pitanje intelektualni integritet žena koje se danas takmiče za Mis Amerike? Ta razlika je odličan primer dvostrukih aršina i samo dokazuje da je pred nama dug put do postizanja istinske rodne ravnopravnosti.

Aktuelna mis SAD se takmičila u delu svog takmičenja u kupaćim kostimima, a takođe je i sportista prve divizije, kao i advokat. Mis Amerike je uspešna pevačica kompozitor sa diplomom muzičke kompozicije. Većina mladih žena koje stiču svoje državne titule misica su visoko obrazovane, imaju diplome i magistrature stečene na nekim od najtraženijih univerziteta u zemlji.

Pošto sam se u poslednje tri godine takmičila u organizaciji za Mis univerzuma dok sam radila za jednu od najcenjenijih svetskih tehnoloških kompanija i radila na dobijanju diplome mastera inženjeringa, sa ponosom mogu da kažem da su žene koje učestvuju na ovim takmičenjima neke od najdisciplinovanijih, obrazovanih i najinteligentnijih žena. Lepota i mozak nisu i nikada nisu bili međusobno isključivi“, napisala je jednom autorskom tekstu.

Nije poznato kada su se upoznali, ni koliko dugo su u vezi, ali to nije ništa neočekivano jer Bogdanović pokušava da sačuva privatni život daleko od očiju javnosti.

Foto: Screenshot Instagram peppepoeta8

BONUS VIDEO Nikola Jokić na okupljanju reprezentacije Srbije 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare