Bogdan Bogdanović i Mioljiević
Foto: Screenshot Youtube atlhawsfans

Kapiten emotivno govorio o čoveku koji je imao veliku uticaj na njegov razvoj.

Bogdan Bogdanović je nakon trijumfa Atlante nad Orlandom sa 106:104 govorio o Dejanu Milojeviću i velikom značaju koji je imao za srpsku košarku.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdanović je susret završio sa 12 poena uz četiri skoka i jednu asistenciju.

I ovaj meč je počeo minutom ćutanja u NBA ligi.

Bogdanović se najpre oglasio na društvenim mrežama, a onda dirljivo govorio o Milojeviću.

„Svašta mi je prolazilo kroz glavu u svlačionici, video sam sve… Mislio sam da se ne pojavim večeras, jer zaista nisam mogao da spavam, ispao sam iz svoje rutine, ali sam shvatio da Milojević to ne bi želeo da uradim… U ovakvom stanju pitao bi me kako sam, vodio me kroz neke stvari…“, pričao je Bogdanović.

Zatim je pojasnio koliki je značaj imao Milojević.

„Niko u Srbiji ne može da poveruje u ovu vest. Taj tip je bio zver, uvek pozitivan, svi su ga videli kao tipa ako mu se žališ, a on se nije žalio, pa bi ti rekao daj da se smejemo. Samo bi to govorio. Videvši kakav je uticaj imao, to je toliko tužno. Mnogo igrača, trenera, širom sveta, neće zaboraviti Milojevića. Dejan je bio sjajan igrač, ali nikad nije jurio karijeru i uvek je bila porodica na prvom mestu. Skroman. Nije jurio ni novac. Mislim da je to sjajan primer kako treba živeti život. Veruje da ako ne voliš svoj život, onda ne možeš ni da budeš najbolji na svom poslu. Ljudi nekada više cene posao nego neke druge stvari, tako da je ovo jako tužan dan“, u dahu je pričao as Atlante i kapiten Srbije.

BONUS VIDEO: Košarkaški svet se oprašta od Miloja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar