Foto: Screenshot Youtube nba screen

Bogdan Bogdanović je nastavio sa sjajnim partijama u NBA ligi, a ovog puta je bio udarna igra Atlante u pobedi nad Bostonom sa 123:122.

Srpski reprezentativac je na parketu proveo čak 43 minuta i postigao je 24 poena uz sedam skokova i pet asistencija.

PROČITAJTE JOŠ

Pogodio je devet od 19 šuteva iz igre, od toga dve trojke iz osam pokušaja. Pogađao je svaki put kada je to timu bilo neophodno, a Boston je pokazao da će koristiti luksuz koji ima da poneku utakmicu izgubi i da ne igra u najjačem sastavu.

Bogdanović je postigao trojku za 112:112, a tim rezultatom se otišlo u produžetak. Pravi je kuriozitet da je to treći meč zaredom u NBA ligi koji odlazi u produžetak, a da je na kraju četvrte četvrtine baš taj rezultat.

Bogdan je ispraćen ovacijama navijača, dvorana je prosto eksplodirala u tim momentima.

Dežonte Marej je stigao do rekorda karijere od 44 poena, a na kraju je upravo on u poslednjoj sekundi dao koš za pobedu Atlante.

Bogdanović nije bio zabrinut što je Marej umalo propustio meč.

„On nikada ne odustaje. Nikada. Kada god vidim da je pod znakom pitanja kažem dobro je. On je uvek dobro“, poručio je Bogdanović.

Atlanta je uspela da sruši Boston i pre četiri dana kada se vratila sa minusa od 30 poena i na kraju slavila sa 120:118. Ovo su dobri pokazatelji za tim koji pokušava da odbije sve ostale sa poslednjeg mesta koji vodi u plej-in Istočne konferencije.

Hoksi bi potencijalno već u prvoj rundi mogli da igraju protiv Bostona ukoliko završe sezonu na devetom ili desetom mestu i onda slave u plej-inu.


NBA rezultati

Petak, 29. mart

Atlanta – Boston 123:122

Nju Orleans – Milvoki 107:100

BONUS VIDEO Bogdanović dobio nagradu za najboljeg košarkaša Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar