Foto:Tanjug/AP Photo/Nick Wass

Vašington Vizardsi (3-8) savladali su Finiks Sanse (7-4) sa 128:107, a susret je još jednom obeležio Bredli Bil koji je u ovoj sezoni pravi "čarobnjak" na terenu i nastavlja da beleži impresivne brojke.

Bil je meč završio sa 34 poena, osam skokova i devet asistencija i tako prekinuo niz od tri veza poraza tima iz američke prestonice i doneo prvu pobedu na domaćem terenu ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Vizardsi su do trijumfa stigli bez Rasela Vestbruka i on će propustiti barem nedelju dana zbog povrede kvadricepsa.

Deni Avdija, izraelski košarkaš srpskog porekla, dobio je još jednom veliki broj minuta, a za 19 je uspeo da postigne šest poena, uz pet skokova i jednu asistenciju.

Na šutu je bio polovično precizan (3/6 iz igre), a sjajno se uklopio u raspoložene igrače domaćeg tima. Davis Bertans, nekadašnji košarkaš Partizana, postigao je 18 poena (6/10, 6/9 za tri) i bio prava podrška sa klupe za Vašington.

 

Devin Buker je završio meč sa 33 poena, Kris Pol sa 14 poena i 11 asistencija.

„Mi nismo igrali našu košarku. Mi smo igrali tip košarke koji oni igraju i to ne funkcioniše za nas“, rekao je Buker posle susreta.

U prethodne dve utakmice je Bredli postigao ukupno 101 poen, izjednačio je klupski rekord sa 60 protiv Filadelfije, dok je 41 ubacio Boston Seltiksima.

Vašington nijednom nije bio u zaostatku tokom čitavog susreta, a imao je prednost od 32 poena na nešto više od četiri minuta do kraja prvog poluvremena.

Vizardsi su po prvi put igrali i bez Tomasa Brajanta koji je povredio zadnje ukrštene ligamente levog kolena, a odmenio ga je Robin Lopez koji je postigao 11 poena i pokupio 11 skokova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar