Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Zvezda ima probleme sa plejmejkerima i povredama, ali Ivanović je najavio povratak

Nikola Ivanović doživeo je u prvom ovosezonskom derbiju protiv Partizana tešku povredu, pošto je polomio rebro i morao je na dužu pauzu.

Situacija je nakon mesec dana znatno bolja, a Ivanović je otkrio kako je izgledao oporavak.

PROČITAJTE JOŠ:

„Radim već desetak dana sve osim kontakta, osećam se dobro. Radio sam malo i košarku individualno, agresivnije, čeka me skener za sedam-osam dana i ako dobijem dozvolu radiću sa timom. Biću spreman otprilike sredinom januara, nadam se da ću igrati protiv Žalgirisa 20. januara“, rekao je Zvezdin organizator igre.

Koliko mu je teško pala povreda opisao jesledećim rečima:

„Najteže je pratiti sa klupe ili iz dnevne sobe i znati da ne možeš da pomogneš. Srećan sam što je ekipa ostvarila neke važne pobede. Što se oporavka tiče, u principu je bilo dosadno. Prvih desetak dana bila je katastrofa, ništa nisam mogao da radim. Spavao sam sedeći, bilo je naporno. Kako je vreme prolazilo, bilo je lakše, valjda je počelo da zarasta. Krenuo sam određene stvari da radim krajem prošle godine i sada je bolje stanje“, dodao je Ivanović.

PROČITAJTE JOŠ:

O želji Ivanovića da igra čak i povređen pričao je i trener crveno-bvelih Duško Ivanović.

„Istina, imamo manje plejmejkera, ali se naše ambicije ne menjaju. Videćemo za Vildozu i njegov povratak, kod povrede mišića ništa nije egzaktno, sve zavisi od pojedinca. Može da bude brže ili sporije, nadam se da će kod njega biti brže. Nikola je hteo da igra i sa slomljenim rebrima, ali smo mu rekli da ne može. Ne zna se tačan datum ni za njega i kada je takva povreda u pitanju, ne rizikujemo ništa“, rekao je Duško Ivanović.

Zvezda u petak igra protiv Valensije u Evroligi, a do duela sa Žalgiriom ima još i mečeve protiv MZT-a, Real Madrida, Monaka i Budućnosti.

BONUS VIDEO Neverovatan potez Vildoze i koš kojim je Zvezda načela Olimpijakos

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar