Ataman: Završnica Evrolige u jednom gradu, mislim u Kelnu

Košarka 19. apr. 202013:18
Podeli:
Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Trener košarkaša Efesa, Ergin Ataman, izjavio je da mu se sada čini da će se završnica elitnog takmičenja odigrati u jednom gradu, najverovatnije u Kelnu.

Trener lidera Evrolige u trenutku prekida smatra da bi takmičenje moglo da se nastavi na leto, tačnije u julu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Moj osećaj je da će se Evroliga igrati u julu zbog pozitivnog napretka Evrope. Naravno, 99% će se ti mečevi igrati bez navijača. Jer je rizično, pogotovo za ekipe koje bi konstantno trebalo da putuju, Evroliga želi sve ekipe da okupi u gradu sa najmanje rizika i da odigra preostale mečeve i onda započne taj Fajnal-ejt. To je najrealniji scenario za mene“, rekao je Ataman, a prenose turski mediji.

Ataman je pre nekoliko dana smatrao da nije realno da se igra tokom leta i predlagao završetak u Grčkoj, Srbiji ili Hrvatskoj.

„Mislim da će odluka o gradu biti doneta u maju. Teško da će to moći da se izvede u Istanbulu. Kada bih pogađao rekao bih da Fajnal-ejt može da se odigra u nekom gradu u Nemačkoj. Već su spremali Fajnal-for, tako da mislim da će se Fajnal-ejt održati u Kelnu. Ako ne završimo sezonu, to će biti ogroman problem“, istakao je Ataman.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar