Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksa Avramović oprostio se od Partizana u kom je proveo tri godine.

Plejmejker je završio epizodu među crno-belima, a o tome je i Partizan obavestio javnost.

PROČITAJTE JOŠ

„Posle tri sezone, naš Aleksa Avramović će nastaviti karijeru u drugom klubu. Igrač kog krasi neverovatna energija, jednostavno neponovljiva ličnost, ostaće upamćen po mnogim sjajnim utakmicama i anegdotama koje smo zajedno prošli tokom poslednje tri sezone“, poručio je Partizan.

Ovako se od kluba oprostio Avramović. Bilo je to emotivno i dobro promišljeno oproštajno pismo uz posebno emotivan kraj.

„Dragi Partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina a posebno deci zbog kojih i radimo sve što radimo. Borio sam se da dam svoj maksimum za sve vas i pokušam da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, ljudima iz organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa..“, poručio je Avramović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare