Foto: Promo/Nova.rs

Spremili smo vam vredne poklone ako se oprobate na našem košu.

Igraj basket sa Nova.rs i osvoji Mozzart nagrade.

Mundobasket je u petak 25. avgusta i zvanično počeo, trajaće do 10. septembra a mi svi od subote pratimo i nastupe našeg nacionalnog tima.

Uvertira za taj meč će početi od petka kada ćemo biti u Zemunu, na Magistarskom trgu, hodaćemo tamo gde ćete najlakše moći da nas vidite i imaćete jedan cilj na putu do dresa Srbije – da pocepate mrežicu onako kako to očekujemo od naših reprezentativaca.

Vidimo se u Zemunu posle 17 časova, bićemo u Gospodskoj ulici kod pijace, u centru Zemuna, pa nećete moći da nas promašite, ali onda nemojte ni obruč.

Dres je glavna nagrada, a biće još drugih zbog kojih ne bi trebalo da propustite šansu i okušate i znanje, „meku ruku“, a ništa manje i sreću.

„Orlovi“ su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

BONUS VIDEO Poceko o specijalnoj formuli protiv Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar