Foto: Reuters/Lucy Nicholson/Guliver

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Adam Morison se na godišnjicu oproštaja Kobija Brajanta od košarke prisetio svog iskustva sa legendom igre između obruča.

Morison je uspeo da osvoji dve titule kao član Lejkersa, iako nije imao preveliki učinak u tome.

PROČITAJTE JOŠ

On je priznao da je zbog toga imao mentalne probleme, pošto je u ligu stigao kao treći pik na NBA draftu, sa velikim očekivanjima.

„Nisam igrao, bio sam depresivan. Vrlo depresivan. Ne znam da li je Kobi to znao, ali mi je u tim momentima popravio raspoloženje. Znao je da sam veliki navijač Čelsija i da mi je omiljeni fudbaler Didije Drogba. Tih dana mi je stigao poklon od Brajanta – Drogbin dres sa potpisom i posvetom“, rekao je Morison, preneo je Bličer riport.

Na današnji dan, 13. aprila 2016. Brajant je postigao poslednji koš u karijeri, duel protiv Juta Džeza je bio njegov oproštaj, a sve je začinio partijom u kojoj je postigao 60 poena.

„Vanesa, vodila si računa o porodici sve ove godine, ne postoji način da ti zahvalim za sve. Šta mogu da kažem… Mamba odlazi“, rekao je Brajant na kraju utakmice, obrativši se svojoj supruzi.

Brajant je 26. januara ove godine izgubio život u helikopterskoj nesreći, a za mnoge ljubitelje košarke, te njegovog lika i dela, ta činjenica je i dalje neprihvatljiva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar