Foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Sve detalje sa Svetskog prvenstva, priče koje ne možete da videti na televiziji i sve ono što se dešava na stadionima i oko njih.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Sve informacije ćete moći da ispratite uz Nova.rs, a reporter Žikica Babović će učiniti da doživite Mundijal kao nijedan pre.

Prva dva četvrtfinalna meča donela su pregršt uzbuđenja za sve navijače i ljubitelje fudbala. Najpre je Hrvatska nakon penala rezultatom 4:2 pobedila Brazil i napravila možda i najveću senzaciju na ovogodišnjem Mundijalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentina se nije „okliznula“ kao Brazil, ali je strepela u meču sa Holandijom. Vodili su „gaučosi“ 2:0, Holandija je uspela da izjednači, a penali su odlučili pobednika. Tamo su Argentinci bili sigurniji, te su sa 4:3 otišli u polufinale.

Meč Argentine i Holandije prekinuo je navijač, koji je bez majice uleteo na teren i obračunavao se sa obezbeđenjem, a kao heroje dane izdvojili bismo golmane pobendičkih selekcije.

Dominik Livaković bio je junak Hrvatske sa veoma važnim odbranama protiv Brazila, dok je Emilijano Martinez rešio penal seriju sa Holandiju. Sve zanimljive detalje sa 18. dana Mundijala pročitajte ispod.