Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Krećemo sa završnim borbama na Mundijalu, prva dve četvrtfinala garantuju spektakl.

Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Od 16.00 će Hrvatska pokušati prvi put na Mundijalima da savlada Brazil u četvrtfinalu. Do sada su „karioke“ oba puta slavile protiv Hrvatske, ali Zlatko Dalić ima recept kako će „vatreni“ pokušati da naprave senzaciju.

PROČITAJTE JOŠ

„Gledali smo Srbiju protiv Brazila. Srbija je igrala sat vremena odlično, ali onda su igrači postali nervozni. Nakon gola se Brazil razigrao, a Srbija pala. Mi ne smemo da upadnemo u tu nervozu. Moramo da budemo disciplinirani i da čekamo priliku“, rekao je Dalić.

Dani Alveš je ranije poručio da je „hrvatska škola fudbala slična srpskoj“, a u Brazilu su se u prethodnim danima više brinuli o stanju mačke koju je portparol saveza bacio na pod nego o fudbalu.

Brazilci su uvereni da će relativno lako proći kroz četvrtfinale i da će nastaviti borbu za šestu „boginju“.

Od 20.00 nas čeka meč dve reprezentacije sa najviše poraza u finalima (ukupno šest). Argentina je dva puta bila prvak planete, dok je Holandija tri puta poražena u finalima (poslednji put 2010. godine).

Biće ovo i duel najstarijeg selektora Luja van Gala i najmlađem Lionela Skalonija, a navijači sa nestrpljenjem čekaju da vide da li Lionel Mesi može da odvede gaučose do polufinala.

Ova dva četvrtinalna para se ukrštaju u polufinalu.

BONUS VIDEO Sve što ste hteli da znate o Hrvatici prebujnih grudi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare