EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Ovo bi moglo dodatno da poljulja Argentinu

Selekcija Argentine izgubila je u prvom kolu Mundijala od Saudijske Arabije sa 2:1, a sada bi mogla da se suoči i sa deportacijom jednog fudbalera.

U pitanju je Tijago Almada, koji je dobio jezive optužbe za seksualno zlostavljanje. Šokantne informacije otkrila je advokatica Rakel Hermida Lehenda, koja zastupa navodne žrtve u celom ovom slučaju.

Postupak pred organima FIFA je već pokrenut, a argentinski 21-godišnji fudbaler i dalje ne zna kakva će mu sudbina biti u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ:

„On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana devojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, devojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja“, navela je pomenuta advokatica.

Katar je poznat kao zemlja sa strogim pravilima, pa ako se tvrdnje ispostave kao tačne, Almada bi brzo mogao da bude deportovan.

„Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je pre moguće“.

Almada nije neko ko je standardan u reprezentaciji, ali svakako važi za talentovanog mladog igrača, te bi problemi sa zakonom mogli negativno da utiču na dalji razvoj njegove igračke karijeri.

BONUS VIDEO Frka među navijacima iza gola Srbije