Nejmar; Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni)

I dalje strepe Brazilci zbog povrede prve zvezde

Nejmar je doživeo povredu zgloba protiv Srbije u prvom kolu grupne faze Mundijala, ali je Brazil ipak slavio sa 2:0 i bez njegovog značajnog učinka.

PROČITAJTE JOŠ:

Na prvu zvezdu Brazila žestoko je startovao Nikola Milenković, a ni ostali srpski igrači ga nisu štedeli, pa mu najviše nastradao desni zglob.

Doktor Brazila je posle meča istakao da se za preciznije informacije mora sačekati 24-48 sati, ali kako javljaju strani mediji i novinari, Nejmar će igrati tek u nokaut fazi Svetskog prvenstva, pod uslovom da se „karioke“ plasiraju.

Selektor Tite je rekao da Nejmaru Svetsko prvenstvo nije ugroženo, ali ništa sem toga nije precizirao. Ipak, sada su procurile informacije da Tite nema nameru da ubacuje Nejmara sve do osmine finala. To bi značilo da će Nejmar propustiti naredni duel sa Švajcarcima, koji može biti od velike važnosti i za Srbiju, koja ima imperativ pobede protiv Kameruna.

Švajcarci su u prvom kolu pobedili Kamerun sa 1:0 i čudom protiv Brazila bi čak mogli da odu dalje.

Nejmaru ovo nije prva povreda skočnog zgloba, sa kojim je više puta tokom karijere imao problema, te je van terena bio skoro godinu gana, kada se sve sabere.

BONUS VIDEO Imperator, mađioničar, lucidni veseljak, srpsko čudo vidi brže nego obični ljudi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar