Dani Alveš
Foto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Brazilski fudbalski reprezentativac Dani Alveš izjavio je da će njegovom timu Hrvatska da bude težak protivnik u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi sajt "Gol".

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

PROČITAJTE JOŠ

„Hrvatska je težak protivnik sa dobrim fudbalerima, koji igraju u evropskim klubovima. Njihova škola fudbala je slična srpskoj. Moramo da se prilagodimo njihovom stilu igre i da dobro isplaniramo meč“, rekao je Alveš0s.

Brazil je u osmini finala SP savladao Južnu Koreju sa 4:1, dok je Hrvatska tek posle boljeg izvođenja penala eliminisala Japan ukupnim rezultatom 4:2.

Foto: EPA-EFE/Noushad Thekkayil

Pobednik duela Hrvatska – Brazil igraće u polufinalu SP sa boljim iz meča Argentina – Holandija. Alveš je dobar prijatelj sa kapitenom Argentine Lionelom Mesijem.

„Šta da kažem o Mesiju? Sve prolazi kroz njega, kroz njegove noge. On je u brutalnoj formi. Sve što moramo da uradimo jeste da se borimo za naš cilj. Iz poštovanja prema Hrvatskoj moramo da mislimo na taj meč, pošto smo u četvrtfinalu, a ne u polufinalu. Hrvatska je puna kvaliteta i zaslužuju 110 odsto naše pažnje“, zaključio je Alveš, koji je trenutno član meksičkog Unama.

Utakmica između Brazila i Hrvatske biće odigrana u petak od 16 sati.

BONUS VIDEO Zašto nas toliko bole fudbalski porazi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar