Fudbalska reprezentacija Srbije/Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Evo kada i gde gledati generalnu probu Srbije pred Mundijal.

Srbija će u petak 18. novembra odigrati prijateljski meč u sklopu pripreme za Svetsko prvenstvo koje će početi dva dana kasnije. Utakmica će početi u 16.30 časova, a prenos je kanalu TV Nova S.

Pročitajte još

Iako je selektor Dragan Stojković Piksi izjavio da je ova utakmica nevažna, ipak će poslužiti da se vidi koliko su naši reprezentativci fizički spremni u ovoj fazi sezone. Nesumnjivo je da će šansu dobiti mnogi od rezervista kako bi se selektor Piksi imao mogućnost da isproba neke novine u igri i da se uveri u mogućnosti svih naših reprezentativaca.

Orlovi su sleteli u Bahrein iako je pripremni period nikad kraći, našoj reprezentaciji je ovo jedina pripremna utakmica.

„Vidi se da je to najveći fudbalski događaj. Mislim da ćemo uživati i da ćemo imati koristi od prethodnih iskustava, jer je dosta igrača bilo ovde i pre četiri godine. Voleli bismo da smo malo duže zajedno, zato što je stvarno fantastična atmosfera i sve je kako treba. Voleli bismo da se još malo kuva i pravi ta euforija, ali idemo odmah tamo. To je neviđen događaj, samo treba da se prepustimo i uživamo“ rekao je kapiten Dušan Tadić.

Iako Bahrein možda i nije atraktivan protivnik, važno je ponovo ući u ritam igranja za reprezentaciju. Sigurno je da će sve oči biti uprte i u stanje povreda dva naša najbolja napadača, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, za koje se ipak očekuje da budu dovoljno spremni da predvode napad „orlova“ u Kataru.

Prijateljsku utakmicu između Srbije i Bahreina možete gledati na kanalu Nova S u petak 18. novembra od 16.30 časova.

BONUS VIDEO Mitar bi bio kriminalac da nije fudbaler, smirila ga vatrena brineta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare