Foto: Twitter/Printsceen

Skupo plaćeno pojačanje ne mari za poraz.

Atletiko Madrid se oprostio od Lige šampiona za ovu sezonu remijem protiv Bajera iz Leverkuzena. Posle utakmice jedan igrač Jorgandžija odlučio je da se opusti i ode na žurku. Hoće li mu navijači oprostiti?

Atletiko Madrid je u petom kolu grupne faze Lige šampiona remizirao 2:2 protiv Leverkuzena u neverovatnoj utakmici uz dramatičnu završnicu.

PROČITAJTE JOŠ

Tim rezultatom izabranici Dijega Simeonea su lišeni svake šanse da prođu u narednu rundu. Žoao Feliks nije mnogo mario za to, pošto je odmah posle meča otišao na rođendan svojoj devojci.

Kako pišu „AS” i „Okdiario”, samo nekoliko sati posle meča protiv Bajera, 22-godišnji fudbaler pridružio se svojoj partnerki Magui Korseiro na proslavi njenog dvadesetog rođendana.

Feliks je konzumirao alkohol, pušio nargilu i kuglao, što se naravno nije dopalo čelnicima Atletiko Madrida. Španski mediji su mladog Portugalca opisali kao nepromišljenog momka koji je samo dobar zabavljač.

Žoao Feliks je došao u Atletiko Madrid 2019. godine iz lisabonske Benfike za skoro 130 miliona evra, što ga čini najskupljim potpisom u istoriji kluba.

Transakcija 22-godišnjeg napadača stavila ga je na peto mesto u kategoriji najskupljih transfera u istoriji fudbala. Portugalac je do sada za Atletiko odigrao 125 utakmica na kojima je postigao samo 29 golova i dodao 18 asistencija, dok je ove sezone bez golova.

U pomenutom meču protiv Bajera igrač je mogao da postigne prvi gol u sezoni, ali ga je Janik Karasko u tome sprečio.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Tadićevog saigrača, podsetio jedan na najlepših u istoriji fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar