Zvezdan Terzić/Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Generalni direktor crveno-belih je otkrio dosadašnji učinak njegovog tima na transfer "pijaci".

Fudbaleri Crvene zvezde počinju pripreme za prolećni deo sezone na Marakani, gde će biti održan prvi trening, ali i prva prozivka igrača pred zimske pripreme.

PROČITAJTE JOŠ

Treneru Milošu Milojeviću se na prozivku na Marakani odazvalo 36 fudbalera, među kojima su novajlije Uroš Spajić i Lazar Nikolić, a od mladih igrača tu su braća Mituljikić Jovan i Nikola, golman Marko Ćopić i Miloš Miladinović.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, otkrio je koji igrači su imali ponude do sada na transfer roku, i za koje igrače će razmatrati ponude.

„Imamo veliki broj igrača, puna svlačionica. Nikome se ne ide iz Zvezde. Lepo im je, kada se pobeđuje, dobro su plaćeni i zadovoljni su. Imali smo nekoliko ponuda, pre svega za Strahinju Erakovića i Stefana Mitrovića, i Kingsa Kangvu. Za sada smo te ponude odbili, jer nismo zadovoljni sa visinom, ali videćemo. Prelazni rok je tek počeo, nećemo po svaku cenu njih mlade prodavati“, rekao je Terzić i dodao:

Zvezdan Terzić/Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

„Ima igrača koji su u planu da manje igraju, a koji su zadužili klub. U svakom slučaju trebaće nam dva tima, jedan za Evropu, a drugi za domaću Superligu iz takmičenje u Kupu. Ima igrača koji će manje igrati, kojima ističe ugovor u junu, oni će najverovatnije otići. U ovih šest meseci nam predstoji remont tima“, rekao je Terzić.

Crvena zvezda je dobila ozbiljne ponude za Strahinju Erakovića i Stefana Mitrovića kojeg žele iz Španije, kao i najboljeg igrača Mirka Ivanića.

Terzić je otkrio da je za Erakovića stigla ponuda od devet miliona, od kojih su tri kroz bonuse, ali da klub ne zadovoljaju takvi uslovi.

„Dobili smo ponudu od devet miliona, ali šest fiksno, za Erakovića. Ne mogu da kažem ime kluba“, rekao je Terzić i dodao:

„Za Mitrovića su ponude poslala dva španska kluba, ali one ne zadovoljavaju Zvezdine apetite, pošto su mladi su igrači. Nije to mali iznos, ali je jako potreban. Juče smo dobili ponudu za Ivanića od 3 miliona evra i odbili smo je. Nije stvar novca, veliki je ulog u pitanju. Hoćemo da pošaljemo poruku da nam je stalo do titule. Veliki je ulog, osvajanje titule, želimo da pošaljemo poruku igračima da je prioritet osvajanje titule“, jasan je Terzić.

BONUS VIDEO Turci divljaju na meču Zvezda – Trabzon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar