Foto: FK Crvena zvezda

Uskrs kao najveći hrišćanski praznik značajan je svim igračima Crvene zvezde koji ispovedaju pravoslavnu veru i oni ga provode u krugu porodice.

Iskusniji igrači kao što su Milan Borjan, Aleksandar Katai i Slavoljub Srnić iskoristili su priliku da svim zvezdašima čestitaju praznik i požele puno sreće, zdravlja i uspeha, a sličnu poruku za navijače imali su i mlade nade Crvene zvezde, Veljko Nikolić i Marko Ćopić.

PROČITAJTE JOŠ

„Svim navijačima Crvene zvezde želim srećan Uskrs i da praznik provedu sa najbližima u zdravlju i sreći. Svi se izuzetno radujemo praznicima kao što su Božić i Uskrs, jer nemamo često priliku da se okupimo i u porodičnoj atmosferi proslavimo u skladu sa svim običajima. Uskrs je veoma bitan u mojoj porodici, a sin se veoma raduje kada se takmičimo u lupanju jajima i uvek pobedi, trudimo se da mu što više ulepšamo praznik pa mu često damo i drveno jaje kako bi stalno pobeđivao“, istakao je Borjan za klupski sajt.

Zvezdina „desetka“ takođe je imala poruku za navijače.

„Pre svega bih čestitao svim našim navijačima praznik i poželeo im da uživaju sa svojim porodicama, budući da nas je zadesila situacija sa koronavirusom i nismo imali priliku često da uživamo u prethodnih godinu dana. Praznicu su prava prilika da provedemo vreme sa najbližima, s obzirom da smo često odsutni zbog obaveza u klubu. Deca se najviše raduju praznicima, a ja sam srećan što ću ga ove godine provesti sa porodicom“, istakao je Katai.

Srnić takođe nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da će praznike provesti u rodnom Šapcu.

„Hristos vaskrse, srećan Vaskrs svim navijačima Crvene zvezde. Nadam se da će zaljubljenici u crveno-bele boje praznik provesti u lepoj atmosferi sa svojim najbližima, kao što ću i ja to učiniti. Srećan sam što ću sa porodicom posetiti rodni grad i uživati osim sa sinom i suprugom i sa ostalim članovima porodice“.

Golman omladinske selekcije i član prvog tima Crvene zvezde nije krio da je prilikom farbanja jaja najčešće posmatrač, ali da uživa u svim običajima koji se praktikuju za Uskrs.

Marko Ćopić; Foto: FK Crvena zvezda

„Hristos vaskrse! Svim navijačima našeg kluba želim da u miru i veselju proslave Uskrs. Pored Božića, Uskrs je najvažniji praznik, a moja porodica ga svake godine obeleži sa svim običajima koji su karakteristični za ovaj praznik. Mama se najviše bavi farbanjem jaja, brat često pomogne, a ja najviše volim dan Uskrsa i rado ga provodim sa najbližim članovima porodice“, kaže Marko Ćopić.

Mladi vezista Veljko Nikolić poručio je da mu vreme provedeno sa porodicom za praznike kao što je Uskrs mnogo znači.

„Čestitam svim navijačima Crvene zvezde Uskrs i želim im da uživaju u prazniku. Drago mi je što ćemo imati priliku da uživamo u krugu porodice. Radujem se svim običajima koji su vezani kako za Uskrs tako i za Božić, pa tako ni ove godine u mojoj porodici neće izostati dobro poznato takmičenje u lupanju jajima koje smo sa nestrpljenjem iščekivali kada smo bili mlađi“, poručio je Nikolić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar