Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda će protiv rumunskog Kluža po treći put zaredom na tribine besplatno pustiti decu mlađu od 14 godina.

PROČITAJE JOŠ...

Crveno-beli će u meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope dočekati Kluž na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom od 21 čas, a u borbi za grupnu fazu drugog po rangu evropskog takmičenja crveno-beli računaju na podršku i onih najmlađih.

„Naš trofejni klub poziva sve dečake i devojčice iz osnovnih škola, kao i škola sporta, da dođu na utakmicu protiv Kluža, zakazanu za 17. avgust u 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“. Prisustvo je dopušteno deci do 14 godina, a na svakih deset učenika je dozvoljen jedan punoletni pratilac. Naši najmlađi navijači će biti smešteni na južnoj tribini beogradske Marakane, a klub će snositi troškove prevoza svim školama koje nisu u mogućnosti da ga obezbede.

Prijave se vrše isključivo popunjavanjem i slanjem svih dokumenata koje možete naći na sledećim linkovima:

http://www.crvenazvezdafk.com/upload/CKEditor/kipar2020/attpdf.pdf i

http://www.crvenazvezdafk.com/upload/CKEditor/kipar2020/attxml.xlsx

Skenirana dokumenta se šalju na mejl adresu: [email protected] nakon čega ćete dobiti potvrdu o prijavi i elektronske karte za utakmicu.

Rok za evidenciju svih prijava je do ponedeljka, 16. avgusta do 12 časova.

Zvezda nastavlja svoj put u Ligi Evrope i ovom prilikom poziva svu decu da dođu na stadion u utorak, 17. avgusta, u 21 čas i ponovo bodre svoju crveno-belu porodicu“, navedeno je u saopštenju na zvaničnom sajtu Zvezde.

Podsećamo, crveno-beli duel sa Klužom dočekuju nakon što su poraženi od Šerifa sa 1:0 u revanš meču u Tiraspolju nakon beogradskih 1:1, pa će ovaj dvomeč biti prilika za spas sezone tima sa Marakane.

Podsećamo, na meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu „Rajko Miitć“ našla su se samo deca do 14 godina zbog kazne koju je UEFA izrekla Zvezdi zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića tokom meča nokaut-faze protiv Milana u sezoni 2020/2021, nakon čega je najmlađim navijačima ulaz bio dozvoljen na južnu tribinu i za meč protiv Šerifa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar