Utakmica Crvena Zvezda, Šerif, fudbal
Foto: STARSPORT

Crvena zvezda će se u utorak, 17. avgusta, od 21 čas sastati sa Klužom u okviru plej ofa za Ligu Evrope, a određene su cene ulaznica za meč protiv tima iz Rumunije.

PROČITAJTE JOŠ

„Kupovina karata onlajn putem biće dostupna u petak od 12 časova. U subotu će početi prodaja karata na blagajnama u terminu od 10 do 16 ćasova, dok će u ponedeljak prodaja biti od 10 do 19 časova, a na dan meča će trajati od 10 časova pa sve do početka utakmice. Sezonske ulaznice će važiti za meč sa rumunskim predstavnikom. Publika je uvek bila dvanaesti igrač Crvene zvezde, a navijači svojim hukom i pesmom sa tribina neprestano daju „vetar u leđa“ izabranicima Dejana Stankovića, a verujemo da će tako biti u utorak od 21 čas kada će naš tim dočekati ekipu Kluža“, saopštio je klub, koji je objavio identične cene karata kao za Šerif.

Zvezda je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Šerifa u Moldaviji, a rumunski prvak prepreka je na putu do Lige Evrope.

U slučaju nove eliminacije, Zvezda se seli u Ligu konferencija, novoformirano takmičenje, za koje se bore Partizan, Vojvodina i Čukarički.

Cene ulaznica za plej of Lige Evrope su sledeće:

Sever: 600 dinara
Jug: 600 dinara
Istok: 1200 dinara
Zapad: 1500 dinara
VIP Zapad: 2500 dinara

Cene za VIP lože su:

Vip 1: 3500 dinara
Vip 2: 3500 dinara
VIP Galerija: 5000 dinara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar