Zvezda objasnila otkud Šavija na terenu
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Jedan od vođa navijača Crvene zvezde, Vladimir Šavija, našao se pored terena na meču Kupa Srbije protiv Zlatibora, a Nova.rs saznaje otkud on tu iako prisustvo gledalaca nije bilo dozvoljeno.

Podsetimo, sportski događaji u Srbiji održavaju se pred praznim tribinama zbog sprečavanja širenja koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Vladimir Šavija je u ponedeljak popodne bio na „Marakani“, iako prisustvo navijača nije dozvoljeno.

Na poluvremenu je Zlatibor vodio 1:0, a on je okupio igrače u crveno-belim dresovima pred izlazak na teren, ali ne da bi im držao govor, već iz drugog razloga, saznaje Nova.rs, a potvrđeno nam je i iz izvora bliskih Crvenoj zvezdi.

Kako se navodi, Vladimir Šavija nije čitao bukvicu fudbalerima, već je tražio da se puste on i još nekoliko ljudi, kako bi odali počast Zelji (Branislavu Zeljkoviću, nekadašnji vođa Delija, koji je preminuo pre 10 godina prim.aut), i molio je igrače da im pomognu u tome. Da se puste na tribinu kako bi mu odali počast i podignu njegov barjak. Nije bilo priče o igrama uopšte… Posle se i izvinjavao igračima kad je pored njega bio trener Dejan Stanković, potvrđeno je iz klupskih izvora za naš portal.

Zvezdini navijači su, na kraju, uspeli da urade šta su hteli, ali se očekuje reakcija nadležnih organa FSS zbog Šavijinog prisustva na atletskoj stazi na poluvremenu i u restriktivnom prostoru u toku trajanja utakmice sa Zlatiborom.

Crveno-beli su se posle velikog preokreta rezultatom 4:2 plasirali u osminu finala Kupa Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare