Miloš Milojević, Foto: Starsport

Miloš Milojević novi je trener fudbalera Crvene zvezde, potvrdio je klub.

Na dan kada je Crvena zvezda saznala protivnike u Ligi Evrope – ostala je bez trenera.

Dejan Stanković je podneo neopozivu ostavku, a na njegovo mesto stigao je i zvanično Miloš Milojević, koji je bio i pomoćnik mladom stručnjaku pre odlaska u Švedsku.

PROČITAJTE JOŠ

„Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje, dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najlepši deo fudbalskog života“, poručio je Stanković.

Otišao je sa klupe posle dve i po godine, i samo nekoliko dana pred večiti derbi u Superligi.

Međutim, njegovo mesto nije bilo dugo upražnjeno, jer je na klupu seo Miloš Milojević, potvrdio je srpski šampion.

Mladi, talentovani stručnjak je uveo Mjalbi iz treće u prvu ligu Švedske i onda je 2019. stigao poziv Dejana Stankovića, da bude deo njegovog stručnog štaba na Marakani.

Pričalo se da je Zvezdina igra umnogome i zavisila od njega, a prošlog leta je opet rešio da radi samostalno. Preuzeo je Hamarbi, kratko, pošto je usledila selidba na kormilo Malmea, u kojem je dobio otkaz posle ispadanja od Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je došao kao slobodan.

Sa Malmeom je osvojio Kup Švedske, a kao prvi trener radio je još i u Brejdabliku i Vikinguru. Kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve titule i Kup Srbije.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Crvene zvezde na utakmici protiv Makabija iz Haife

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare