Foto: Starsport

Vreme je za novu eru.

Osvojila je Crvena zvezda rekordnu, treću duplu krunu u nizu, i sa navijačima u poslednjem kolu to proslavila uz veliku fešštu. Dominirali su crveno-beli kao nikad do sada u srpskom fudbalu i ubedljivo ostavili konkurenciju u prašini.

Ipak, to nije bilo dovoljno Milošu Milojeviću da ostane na klupi crveno-belih, a posla su ga koštali rezultati u vropi. Zvezda je završila poslednja u grupi Lige Evrope, pa je procenjeno da je za izazove u Ligi šampiona potrebna promena.

PROČITAJTE JOŠ

Odluka je pala na Izraelca Baraka Bahara koji je sa Makabijem iz Haife pravio čuda i dominirao u Izraelu, aimao je i uspeh au Evropi.

Zvezda je još ranije najavila njegov dolazak, a on je imao prilike da odgleda meč poslednjeg kola protiv Novog Pazara. Zvanična promocija će biti u ponedeljak od 13 časova, a u mđuvremenu je Bahar imao priliku da se upozna i sa ljudima iz kluba.

Tako su se sreli on i Miloš Milojević, a njihov srdačan susret i pozdrav je ovekovečen na fotografiji. Ovako je simoblički Milojević oredao palicu Baharu,a to je postala tradicija uklubu.

Vladan Milojević je svojevremeno na isti način mesto ostavio Dejanu Stankoviću, koji je potom isto to uradio sa Milošem Milojevićem koji je sa izraelskim stručnjakom nastavio tradiciju.

Očigledno ima nešto u ovoj simbolici i tradiciji jer Zvezda neprikosnoveno dominira srpskim fudbalom već šest godina.

BONUS VIDEO Promašaj Alea sa 11 metara u najvažnijoj utakmici Borusije u sezoni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar