Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Na Marakani su se odlučili za vrlo pristupačne cene karata.

Crvena zvezda će ove sezone u grupnoj fazi Lige Evrope igrati protiv Monaka, Ferencvaroša i Trabzonspor, a poznate su i cene paketa ulaznica.

Paketi su u prodaji od danas, kako na blagajnama, tako i onlajn.

Cene su 3.000 dinara za severnu i južnu tribinu, 6.000 za istočnu i 7.500 za zapadnu, za sve tri utakmice koje će crveno-beli igrati kao domaćini.

Raspored prodaje je takav da će prednost imati sezonci koji će moći od ovog ponedeljka, od 12 do 19 časova, kao i u utorak i sredu od 10 do 19 časova, na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ da dođu do paketa karata za Ligu Evrope.

Članovi i sezonci će moći da ih kupe u četvrtak (1. septembra) i petak (2. septembra), od 10 do 19 časova, a od subote kreće prodaja za sve zainteresovane i trajaće do utakmice sa Monakom (četvrtak, 8. septembar, 21 čas).

Karte ćete moći da kupite i onlajn, istim danima kao i na blagajnama, ali bez vremenskog ograničenja, jer će sajt biti dostupan 24 časa.

Paketi karata za Ligu Evrope su u prodaji na blagajnama 1, 2, 3 i 4.

„Podsećamo da su i ulaznice za 168. večiti derbi u prodaji, a do njih možete doći na blagajnama 6, 7 i 8, u ponedeljak, utorak i sredu u terminima od 10 do 18 časova“, navode iz Ljutice Bogdana.

Večiti derbi se igra u sredu (20), a domaćin je Partizan.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde na utakmici protiv Makabija iz Haife

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar