Foto: EPA-EFE/Andy Rain

Mejson Grinvud, mladi napadač Mančester junajteda, upozoren je od strane kluba sa "Old Traforda" zbog kršenja klupske discipline, preneo je "Skaj".

Mladi fudbaler, koji je prošle sezone odigrao zapaženu ulogu, postigavši 18 golova na 57 mečeva u svim takmičenjima, ove sezone ima dosta problema.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedavno je udaljen sa okupljanja reprezentacije Engleske, kada je zajedno sa Filom Fodenom prekršio protokole o koronavirusu, kada je u hotelsku sobu pozvao devojku.

PROČITAJTE JOŠ: Joviću preti šest meseci zatvora, podignuta optužnica

Nije ga bilo nedavno u timu Junajteda na mečevima sa Njukaslom i Pari Sen Žermenom, a na pitanje novinara da li je tačno da je Grinvud kažnjen zbog kršenja discipline, Ole Gunar Solskjer je rekao da ta informacija nije tačna.

Ostrvski mediji su preneli prethodno kako su on i Brendon Vilijams izostali sa meča u Njukaslu iz disciplinskih razloga.

„Ako je to ostina, što je Brendon ovde sa nama (Pariz, p.a.)? Koji su vaši izvori? Nije istina“, rekao je Norvežanin.

Na pitanje da objasni kakva povreda Grinvuda je u pitanju, rekao je da nije ozbiljna.

„To je nešto interno… Ne bi trebalo da se objavljuju takve stvari. U pitanju je obično nagnječenje, mlad je, nisam hteo ništa da rizikujem, ali nadam se da će biti spreman za vikend“, zaključio je Solskjer.

Junajted u subotu 24. oktobra od 18.30 u derbiju kola dočekuje ekipu Čelsija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram