foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Velika tragedija potresla je ovog utorka srpski fudbal - preminuo je Zoltan Sabo. Predsednik TSC iz Bačke Topole Janoš Žemberi je i dalje potpuno zatečen informacijom da više nema jednog od njegovih prijatelja.

“Sedim sa kolegom Sabolčom Palađijem, u šoku smo. Boli. Ne želimo da verujemo da Zoli neće danas da se pojavi na treningu. U nedelju uveče je vodio trening ekipe. Juče smo razgovarali“, kaže Žemberi za mađarski „Nemzeti Sport“.

PROČITAJTE JOŠ

Otkrio je i da su bili aktuelni pregovori da od januara preuzme Honved. Kako se navodi, u Mađarskoj je već bio viđen kao novi trener tima iz Budimpešte.

“Bio je blizu dogovora s Honvedom, da preuzme ulogu šefa struke“, potvrđuje Žemberi.

Govorio je i tome da je Sabo bio čovek kakvog su svi obožavali da imaju uz sebe.

“Igrače prvog tima, ali i decu koja se tek probijaju, sve ih je on selektirao. Radio je ovde dve i po godine, trener je bio dve godine. Ne znam ni kako ćemo moći da odigramo dve naše preostale prvenstvene utakmice. Telefon mi zvoni svaki minut. Ljudi su ga poštovali i voleli. Bio je takva osoba, lako ga je bilo voleti. Kao kolega, uvek je davao sve od sebe. Neshvatljivo je ovo što se desilo“, završava Žemberi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar