Foto: Nova.rs

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" kaže da prozivke Zlatana Ibrahimovića nisu na mestu.

PROČITAJTE JOŠ:

Na društvenim mrežama se u četvrtak uveče pojavio snimak za koji se čini da je verodostojan, a na kom se čuje kako neko na verskoj osnovi vređa asa Milana.

Zvezda i Milan su se sastali u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope i odigrali su 2:2 na stadionu „Rajko Mitić“, a Ibrahimović nije ulazio u igru.

„Osećam se postiđeno i osećam sramotu zbog ove stoke koja nas je osramotila i vređala na verskoj osnovi Zlatana Ibrahimovića. Takvima nije mesto na stadionima i lako se mogu identifikovati. Zlatan je sjajan momak i veliki prijatelj svim igračima sa ovih prostora“, rekao je Poledica.

Umesto Ibrakadabre koji je bio na tribinama, u igri je bio Mario Mandžukić, hrvatski internacionalac kao starter Milana.

Mandžukić nije postigao gol, ali je to učinio Teo Ernandez u 61. minutu sa bele tačke. Prethodno je Radovan Pankov zatresao svoju mrežu u 42. minutu, dok su pogotke za Zvezdu davali Gelor Kanga sa penala u 52. minutu i Milan Pavkov u 93.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare