Foto: EPA-EFE/Henrik Montgomery SWEDEN OUT

Navikli smo od čuvenog napadača da čujemo svakakve anegdote, ali sada je iznenadio i one koji ga dobro poznaju.

Zlatan Ibrahimović bi mogao da završi karijeru zbog jakih bolova u kolenu koje stalno trpi na kraju ove sezone, a iako često priča upravo o sebi ovog puta je podelio i nešto drugačiju priču.

PROČITAJTE JOŠ

Nije još uvek ispričao sve svoje priče, poslednja deluje kao sa filma.

Naime, u mlađim danima je prvi put seo u tako moćan automobil. Zlatan se prisetio svojih tinejdžerskih dana i kada je osetio ozbiljan nalet adrenalina (to je ujedno i naslov jedne njegove autobiografije).

Dao je intervju za „ESPN“ pre nekoliko godina, a taj snimak je reaktuelizovan ovih dana kada se sve glasnije govori o Zlatanu jer je Milan na korak od „Skudeta“.

„Kada dolaziš iz mog kraja, prva stvar koju želiš jeste da voziš „kul“ auto. Zato sam kupio Poršea poslednjim parama, čak sam i pozajmio pare jer sam želeo da vozim dobar auto“, počeo je Ibrahimović.

Zatim je objasnio kako je upao u problem.

„Vozikao sam se okolo, a vozio sam brzo jer volim adrenalin. A onda, odjednom je policija počela da me juri. Pitam te sad, da li misliš da sam stao, ili ne?“

Upitao je voditelja, a onda sam odgovorio.

„Ne, nisam stao! Vozio sam i vozio, sve dok nisam našao tunel ispod auto puta. Tu sam sačekao da policija prođe i prošla je“, završio je Zlatan.

BONUS VIDEO Tadićeva asistencija trasirala put ka tituli Ajaksa

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar