vulic
Miloš Vulić protiv Olimpijakosa; Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić rekao je da je cilj belih osvajanje duple krune.

„To nam je cilj. Treba nam još jedna pobeda da matematički obezbedimo titulu, a onda ćemo sve misli da usmerimo na Kup. Hoćemo duplu krunu i nadam se da ćemo uspeti da je osvojimo“, rekao je Vulić za klupski sajt.

Izabranici Dejana Stankovića su se na treningu nadmetali na dva gola kako bi meč protiv omladinaca Zvezde dočekali što spremniji.

PROČITAJTE JOŠ

„Baš zanimljiv trening. Prija nam kad igramo fudbal i kad smo u kontaktu sa loptom. Zaista pravo osveženje posle dva meseca. Iza nas je nedelja napornog rada, uglavnom smo bili fokusirani na snagu, kako bi fizički bili što spremniji za nastavak šampionata“, rekao je Vulić i dodao:

„Igrali smo na dva gola, a u subotu nas čeka ta utakmica protiv omladinaca, za koju verujem da će biti kvalitetna provera za obe strane“.

Bez obzira na to što je utakmica (subota, 10.30) prijateljska, on je istakao će je prvotimci Zvezde shvatiti takmičarski.

„Oni su željni fudbala koliko i mi. Imamo posle dužeg vremena priliku da odigramo utakmicu, shvatićemo je takmičarski, iako je vrlo prijateljska. Našim talentima bih poručio da uđu opušteno u meč, jer samo tako mogu da pokažu sav kvalitet koji poseduju. Nadam se da će svi uživati u dobrom fudbalu“, poručio je Vulić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar