Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Oporavljeni fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo, koji je na "Marakanu" stigao iz Jang Bojsa, poručio je da je zadovoljan izborom kluba i da jedva čeka utakmice.

„Početak je svima težak, s obzirom na pauzu, ali polako ulazimo u formu i radujemo se svakoj sledećoj prepreci koju ćemo prevazići. Lepo mi je u Crvenoj zvezdi, imam visoko mišljenje o klubu, a verujem da sam došao u dobar kolektiv. Zvezda je veliki klub sa bogatom istorijom. Fudbalska Evropa zna za ovaj klub i velika mi je čast što mogu da doprinesem ekipi. Zvezda ima mnogo dobrih igrača i mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema u budućnosti. Takođe, navijači ne treba da brinu, rezultati će svakako doći. Zvezda će sigurno i u budućnosti zadržati mesto koje joj pripada“, rekao je Sanogo za zvanični sajt Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji igrač Jang Bojsa je istakao da se odlično oseća i da jedva čeka utakmice.

„Iza mene je težak period, ali pun sam samopouzdanja i svakog dana izlazim na teren sve spremniji i zadovoljniji formom. Radio sam u etapama i maksimalno sam se trudio da prevaziđem sve prepreke koje je povreda sa sobom donela. Za mene je ovo novo iskustvo i zato se svakog dana trudim da radim što bolje, kako bi se vratio i pokazao šta i koliko mogu“, zrači optimizmom Sanogo.

On je naveo da je potpuno logično da su ambicije Crvene zvezde na najvišem nivou i da ništa ne može da poremeti šampionski put.

Navijačima je poručio da je neophodno da nastave da podržavaju ekipu kao i do sada, i da se odmah uverio koliko su dobra publika.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar